За крадіжку та грабіж чоловіка засуджено до 2 років позбавлення волі
15.04.2021 09:10

Тростянецьким районним судом оголошено вирок стосовно 46-річного місцевого жителя, який восени 2020 року в м. Тростянець викрав із приміщення сараю два газових балони та із літньої кухні у присутності 83-річної господині відкрито викрав належні їй грошові кошти у сумі 50 грн., при цьому зірвавши із вуха жінки золоту сережку. - Повідомила пресслужба Тростянецького районного суду.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у пред’явленому обвинуваченні визнав повністю, та пояснив, що він пішов на такий вчинок маючи потребу в грошових коштах для придбання спиртних напоїв.

Суд, дослідивши подані прокурором докази, визнав винним чоловіка у пред’явлених  обвинуваченнях за частиною 3 статті 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка) поєднана з проникненням у інше приміщення) та частною 3 статті 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з проникненням у житло та поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого).

Ураховуючи те, що обвинувачений вчинив тяжкі злочини, проти особи похилого віку, за місцем проживання характеризується посередньо, щиро розкаявся у вчиненому, активно сприяв у розкритті кримінальних правопорушень, судом призначено чоловіку покарання у виді позбавлення волі строком на 2 роки.  

 

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...