У Тростянецькій лікарні триває ремонт хірургічного відділення за підтримки швейцарців
23.01.2023 15:33

На початку 2023 року вже розпочато два масштабні проєкти в Тростянецькій лікарні. Перший – оновлення та повноцінний ремонт двох операційних та допоміжних приміщень у хірургічному відділенні. Ці роботи вже розпочаті, демонтоване старе оздоблення, проведено електропроводку, закладені діри від попадань у стіни, визначено обсяг, дизайн та вартість робіт, підрядна організація вже приступила до виконання цих робіт.

Ремонт операційних проводиться коштом благодійників. Це швейцарська компанія «MedAir», яка уже давно підтримує Тростянецьку міську громаду у різних сферах, зокрема і медичній галузі. Швейцарські благодійники виділили на ремонтні роботи у хірургічному відділенні близько 2 млн. гривень, що дозволить обладнати операційні так, щоб вони відповідали усім стандартам сучасної хірургії.

Крім цього, розпочато ремонтні роботи у приміщеннях, у яких планують встановити стоматологічні установки, одержані раніше від благодійного фонду «Благомай». На першому поверсі стаціонарного відділення влаштують два сучасних стоматологічних кабінети, у яких наші мешканці повноцінно отримуватимуть медичні послуги по лікуванню та протезуванню зубів.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...