У Тростянці встановили ялинку незламності
27.11.2022 21:58

Ялинка Тростянецької незламності! У п'ятницю вона засяяла вогниками.

"Чому все ж встановили? Вже писав, але повторюся. Саме за це сьогодні воюють наші хлопці, щоб діти на деокупованих территориях відчули радість Новорічних свят. Вони місяць просиділи в підвалах, недоїдали і бачили всі жахіття війни і російської окупації. Саме ця ялинка - знак нашої незламності! І Тростянця і України!" - повідомив міський голова Юрій Бова.

Голова громади додав: "Ви б бачили ці маленькі оченята, які день спостерігали, як її прикрашають. І це знак нашого відновлення: Тростянця і України! Так, ми це так тут відчуваємо і робимо все, щоб всі по-швидше оговталися від пережитого і відновили довоєнне життя!"

Вогники на ялинці планують вмикатися за умови наявності світла з 16:00 до 19:00. Жодної гривні не було витрачено ні на придбання ялинки, ні на оздоблення, адже все зберіглося минулорічне.

Щодо питання освітлення ялинки - гірлянди діодні і споживають 0,6 кВт за вечір, це 113 грн за місяць роботи.

"Так, всю що є ілюмінацію, на площі не встановлювали. Це вже після Перемоги! Якщо в когось в інших містах по іншому витрачають кошти, обирайте нормальну владу. Не треба тут писати зради. Тож крики про економію точно не сюди. А загалом хай кляті росіяни бачуть нашу незламність. Переможемо цю нечисть! Дякую ЗСУ за подаровану можливість щастя нашим дітям!!!" - підсумував мер.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...