У Тростянці відкрили нове пологове відділення (ФОТО)
08.09.2019 09:23

ЗЗ нагоди 359-ї річниці Дня міста Тростянець у Тростянецькій міській лікарні було офіційно відкрито повністю оновлене пологове відділення. Нагадаємо, що в липні місяці вже були завершені роботи й працює гінекологічне відділення. На ремонт відділення було витрачено близько 7 млн. грн. – це кошти з міського, державного бюджетів. Також не залишились осторонь Благодійні фонди «Івана Лозового», фонд «Доброта», «Тростянеччина-рідний край», а також небайдужі до свого міста підприємці. 

Які ж саме зміні відбулися у відділенні? Змінилося усе-усе до невпізнання! Замінено мережі опалення, водопостачання та водовідведення, встановлено сучасні енергозберігаючі вікна. Виконано якісне внутрішнє оздоблення приміщення. В кожній палаті – багатофункціональні ліжка й все необхідне приладдя для перебування матері й немовля. В пологовій залі – максимально зручне гінекологічне кресло з комплексним обладнанням й навіть гідромасажна ванна «джакузі»! А ще – чудові умови для готування й приймання їжі, підвищений рівень комфорту для роботи медперсоналу, інтернет та багато інших зручностей!

Це вже друге відділення європейського зразка у Тростянецькій лікарні. У 2018 році, також на День міста, перед тростянчанами відкрились двері у капітально нове терапевтичне відділення. Також значна увага останні два роки приділяється медичному обладнанню. Так у лікарню вже було придбано два нових, сучасних, УЗД апаратів, плазмовий аналізатор крові, новий італійський рентген апарат, центрофуги, мікроскопи та інше. Усе це стало можливим після створення Тростянецької ОТГ і передачі лікарні на баланс громади. 

Юрій Бова відкриває оновлене відділення

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...