У Тростянці розпочалося будівництво спортивного комплексу з басейном
20.07.2021 14:14

Раніше ми повідомляли, що Тростянецька громада отримала неймовірну приємну новину. Те про, що ми могли тільки мріяти - стає реальністю. Комісія при Міністерстві молоді та спорту після захисту проекту міським головою Юрієм Бовою одноголосно підтримала наш проект. Це означає, що вже 2021 році субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спортивної інфраструктури буде надана Тростянецькій громаді. 

Усі тендерні процедури завершено, договори підписано й почалася кропітка робота. Комплекс включатиме в себе блок з критими басейнами, універсальним ігровим залом для гри у волейбол, баскетбол, гандбол, футзал, міні-футбол, блок, де будуть розміщені боксерська, борцівська та тренажерна зали і багато іншого.

Сучасний мультиспортивний об'єкт забезпечить проведення всеукраїнських та міжнародних змагань на високому рівні. Згідно проектно-кошторисної документації об'єкт збудують за три роки. Загальна вартість будівництва складе близько 260 мільйонів гривень, які будуть надаватись тростянецькій громаді поетапно. У 2021 році фінансування будівництва передбачено у сумі 78 мільйонів гривень із державного бюджету. 

На сьогодні триває зняття родючого шару грунту і підготовка майданчика (вирівнювання) для влаштування котловану. Потрібно вивезти 13410 м.куб. грунту. Вже зроблено більше 30%.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...