У Сумах скоїли замах на вбивство адвоката й президента місцевого ФК
12.05.2021 11:43
 
У Сумах чоловік спробував вбити адвоката, президента футбольного клубу "Суми" і колишнього прокурора Геннадія Дем'яненка. Внаслідок замаху останній потрапив до лікарні, а нападника затримали правоохоронці.

За даними місцевих видань, інцидент стався ще 9 травня. У поліції області уточнили, що він виник після спільного вживання спиртних напоїв – 52-річний сумчанин завдав численних ножових поранень своєму 44-річному знайомому.

"Про злочин до поліції повідомила дружина потерпілого, яка, прийшовши додому, виявила скривавленого чоловіка. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили і затримали зловмисника. Ним виявився житель обласного центру", – йдеться в повідомленні.

Нападника затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 ККУ (Замах на вбивство). Слідство триває.

Місцеве видання "Данкор онлайн" пише, що подія трапилася 9 травня приблизно о 22:00, а постраждалим, який отримав колото-різані рани, виявився Геннадій Дем'яненко, котрий володіє юридичною фірмою "LS Group". Зазначається, що раніше він працював в органах прокуратури України, є державним радником юстиції 3 класу, почесним працівником прокуратури й заслуженим юристом, а крім цього і президентом футбольного клубу "Суми".

Увечері 11 травня пресслужба ФК підтвердила інформацію щодо вчинення замаху на вбивство Дем'яненка.

Обозреватель

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...