У бібліотеці комфортно всім
22.03.2019 13:31


Хто сказав, що бібліотека, це місце, де можна лише взяти книгу і на цьому місія книгозбірні завершена. У оновленій тростянецькій публічній бібліотеці життя вирує щодня, і не лише у оточенні книг, адже цей заклад культури - це ще й місце для спілкування у зручній та тихій обстановці.


Такі зібрання стали доброю і бажаною традицією серед відвідувачів публічної бібліотеки, бо всі учасники отримують від таких спілкувань масу позитивних емоцій та корисної інформації. – Розповідає Людмила Єфремова, директор закладу. – Тому й не дивно, що й тростянецькі квітникарі та садівники відкрили сезон весняно-городніх робіт саме тут, зібравшись на засідання любительського клубу аби поділитися своїми власними секретами, отримати поради від досвідченого квітникаря-садівника Юрія Гордієнка.

Популярністю публічна бібліотека користується серед людей різного віку. Л. Єфремова каже що, заклад поступово перетворюється на бібліотеку нового покоління, соціально орієнтований центр для дітей, молоді та дорослих, в якому комфортно читати, відпочивати, зустрічатися з друзями.

І це не лише слова… Поряд із засіданням клубу квітникарів-садоводів відбулось ще одне: членів Дитячої дорадчої ради. Для активної молоді бібліотека стала улюбленим місцем зборів. Під час чергової зустрічі діти обговорили подальші плани своєї діяльності.

Найбільше ж бібліотекарі радіють читачам. Любителів книг значно побільшало, тому причину порадіти мають щодня. І це не дивно, адже в оновленому закладі стільки нових книг! На всі смаки!

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...