Тростянецькі команди продовжують боротьбу за трофей
07.07.2019 13:07

У рамках 7-го туру Вищої ліги Сумської області ФК "Тростянець" вдома приймав ФК "Кролевець". Для кролевчан це вже другий приїзд до нас в гості за останні чотири дні. У середи ФК "Тростянець"-2 із рахунком 3:0 переміг ФК "Кролевець" у перенесеному матчі 3-го туру.

Увесь план на гру тростянчанам довелося змінювати вже не 4-й хвилині, після автоголу. Невпевнена гра захисників біля власного штрафного майданику завершилась подачею з флангу й Артур Масло зрізав м'яч у власні ворота. Тростянчани довго чекати не стали, а одразу побігли відіграватись. На 18-й хвилині Артур Масло зі стандарту подав м'яч у штрафний майданчик суперника, де захисник у спину штовхнув Олександра Хомича. Пенальті. Одинадцятиметровий удар якісно виконав Владислав Середа. Уже в наступній атаці Владислав Середа мав виводити нашу команду вперед, проте ефектний удар виявився не ефективним. Під завісу першого тайму чергова осічка біля наших володінь привела до взяття воріт. Нападник "Кролевця" на силу пробив по воротам, голкіпер відбив м'яч у центр штрафного майданчику, де першим виявився гравець кролевчан, який головую, під самісеньку штангу, закинув м'яч у сітку. Тростянчани всіма силами пішли вперед і змогли вже вдруге в грі відігратись. У штрафному майданчику м'яч рекошетом потрапив до Дмитра Іщенко, який спокійно зловив голкіпера на протиході. Перший тайм завершився з рахунком 2:2.

Другий тайм суттєво відрізнявся від першого кількістю голів та якістю гри. Команди більше почали боротися, а не грати у футбол. Основні події розгорталися в центрі поля, а захисники почали грати максимально просто з обох сторін поля. Перший серйозний момент у другому таймі виник аж на 75-й хвилині. Олександр Хомич сильно вкинув із ауту в штрафний майданчик, Максим Кубай прокинув м'яч вперед і Олег Близно головою пробивав по воротам, проте удар прийшовся точно в руки голкіперу. ФК "Тростянець" маючи перевагу в володінні м'ячем 80 на 20, так до кінця гри і не зміг, ще бодай раз розпечатати ворота суперника. Дуже неприємна й непотрібна втрата очок і команда не змогла в цьому турі повернутися в трійку.

Наступний матч ФК "Тростянець" зіграє на виїзді проти ФК "Ромни" у суботу 13 липня.

Паралельно із цим матчем у місті Дружба, Ямпільського району на поле вийшов ФК "Тростянець"-2 проти одноіменної місцевої команди. Хоч і "Дружба" є одним із аутсайдерів "вишки" домашні матчі на вузькому та короткому полі команда завжди проводить по-бойовому.

Із початку гри тростянчани, впевнено, взяли м'яч під свій контроль і диктували темп гри. Проте, нестандартне поле давало змогу якісно оборонятися й не давати комбінаційно грати супернику. Пристрілка та нащупування слабких сторін у суперника дало свої плоди аж на 38-й хвилині. Олександр Троценко змістився зі свого лівого флангу в центр і сильно пробив у дальній від себе кут. Удар вийшов ідеальним, а голкіпер був безсилим. Перший тайм завершився з рахунком 0:1.

У другому таймі "Дружбі" було вже нікуди діватися й команда почала йти вперед, що дало нашим футболістам можливість використовувати вільні зони. На 56-й хвилині Володимир Чухненко вийшов сам-на-сам із голкіпером та був із заду збитий захисником. Валерій Гайван без проблем реалізував пенальті. Після забитого другого голу тренер провів ряд замін і вийшови на поле Вадим Півненко, як і тижнем раніше, поставив крапку в матчі, цього разу подвійну. На 81-й хвилині Антон Кончаков зі штрафного влучив у поперечку й Вадим Півненко забивав уже в пусті ворота. На 92-хвилині, все той же, Вадим Півненко вибіг один-на-один із голкіпером і на точність пробив у кут. 0:4 перемога ФК "Тростянець"-2.

Наступного тижня ФК "Тростянець"-2 пропускає тур, через те, що "Вікторія" на початку турніру знялась із змагань.

Результати матчів 7-го туру:

ФК «Тростянець» — ФК «Кролевець» — 2:2
Голи: Середа В. (20, пен.), Іщенко Д. (45) – Масло А. (4, а.г.), Соломський Ю. (40).

ФК «Дружба» — ФК «Тростянець-2» — 0:4
Голи: Троценко О. (38), Гайван В. (56, пен.), Півненко В. (81, 90+2).

ФК ТОВ «Велетень» (Глухів) — ФК «Шостка» — 8:2
Голи: Завгородній І. (20), Гололобов М. (26), Мачуленко Р. (31), Старченко Д. (59), Куріло В. (60), Тарабара Д. (65, 87), Зенченко М. (90+1) – Романцов І. (18), Черкай О. (82).

ФК «LS Group» (Сумський р-н) — ФК «Ромни» — 3:0
Голи: Прощенко Р (17), Жиловец С. (77), Ігумнов Д. (80).

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...