Тростянецька громада відсвяткувала Івана Купала
07.07.2019 10:19

Українські народні традиції та обряди жителі Тростянецької громади знають, люблять і шанують, тож з неабияким розмахом, колоритно та весело відгуляли люди вчора свято Івана Купала в дендропарку Нескучне!

Розпочалося святкове дійство з дитячої розважальної програми та виставки-ярмарку, за окремим столом дівчата плели вінки з польових квітів, дорослі та дітки наряджали купальське деревце!
Розважали тростянчан жартівливими та задушевними піснями самодіяльні артисти міських клубів та Кам’янського сільського будинку культури.

Яке ж народне гуляння без смачної польової каші?! Її приготували і безкоштовно пригостили усіх, хто завітав на свято, місцеві представники політичної партії «Сила людей»!
Конкурс купальських віночків, танцювальний флеш-моб «Купальский хоровод», розважальна програма « На Купала нічка мала» - цими та іншими цікавинками запам’яталося свято!

А на купальському багатті згоряли всі негаразди, які учасники свята Івана Купала подумки відправляли в очищувальний вогонь! Завершилося купальське гуляння молодіжною дискотекою!

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...