Тростянчани провели в останню путь полеглого Героя Сергія Тарана
09.03.2023 17:35

Від нас продовжують йти у вічність сміливі, щирі, мужні українці, які собою прикривали рідну Україну. 6 березня 2023 року обірвалося життя тростянчанина, захисника України, військовослужбовця ЗСУ, начальника відділу призову сектору комплектування Миколаївського ОТЦК та СП підполковника Тарана Сергія Миколайовича, 1978 року народження.

Гіркий смуток і невимовний біль війни знову огорнули Тростянецьку громаду. Сьогодні, у теплий та сонячний весняний день, тростянчани провели в останню путь свого дорогого земляка, справжнього Героя й патріота рідної землі Тарана Сергія Миколайовича. На цвинтарі №1 по вул. Пам’яті відбулася церемонія прощання та поховання нашого Героя.

По вулицях Нескучанській, Скрябіна, Татаренка та Вознесенській громада проводжала загиблого воїна-захисника, утворивши живий коридор по всьому шляху до цвинтаря, де він буде вічно спочивати з миром на Алеї Слави. Сотні людей вийшли на вулицю, стали вздовж дороги й схилили коліна, віддаючи данину шани й поваги загиблому воїну.

Сергій Миколайович Таран народився і виріс у Тростянці, закінчив місцеву школу №2. Ніс військову службу в Збройних Силах України понад 20 років, з 1 серпня 1995 року. Дуже боляче та прикро, що війна, підступно розв’язана росією проти нашої держави, забирає найкращих, сильних і мужніх синів та доньок України, яким би ще жити і жити на цій Землі…

Щиро співчуваємо рідним і близьким Героя. Доземно вклоняємося родині, матері, що виховала справжнього патріота, та розділяємо невимовний біль важкої втрати. Пам'ять про Героя завжди житиме в наших серцях.

Вічна пам'ять Герою-захиснику Сергію Миколайовичу Тарану! Спочивай з миром, наш дорогий Захисник. Ми завжди пам’ятатимемо, якою дорогою ціною виборюється наша Перемога.

Слава Україні! Героям Слава!

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...