Шелаєв: «Шахтар» вбив інтригу, а «Динамо» належить стрибнути вище голови
25.02.2021 14:24

Екс-гравець національної збірної України Олег Шелаєв в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми думками про повторні матчах 1/16 фіналу Ліги Європи за участю «Шахтаря» і «Динамо», які відбудуться 25 лютого.

«Забивши другий гол в компенсований час в ворота «Mаккабі» в Тель-Авіві, футболісти «Шахтаря» вбили інтригу і, впевнений, зняли з порядку денного питання про власника путівки в наступний раунд турніру. Втім, я не думаю, що сьогодны в Києві «гірники» вийдуть на поле з шапкозакидальним настроєм. На кону - цінні рейтингові очки для українських клубів і можливість поповнити клубну касу серйозними преміальними від УЄФА.

Що стосується складу «Шахтаря», то рульової Луїш Каштру, швидше за все, обійдеться без експериментів, хоча буде пам'ятати, що його підопічних у неділю чекає серйозне протистояння в чемпіонаті УПЛ - з «Зорею».

А ось тренеру «Динамо» Мірчі Луческу не позаздриш. Якщо раніше часто діставалося на горіхи нападаючим за неефективні дії в завершальній стадії, то в останніх поєдинках киян вже не обійшлося без помилок у своїх володінь.

Звичайно, забитий в гостях гол дає певну перевагу бельгійцям. До того ж, останнім часом «Брюгге» в рідних стінах - грізна сила. Я не думаю, що спалах коронавируса у «городян» відчутно позначиться на їхніх діях, все ж, у них досить довга лава запасних. Тому динамівцям нічого не залишається, як стрибнути вище голови: не тільки зберегти свої ворота на «замку», а й обов'язково вразити ціль. Інакше про єврокубковий подіумі можна забути», - сказав Шелаєв.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...