Ще 2 роки тому це здавалося неможливим. У Тростянці народився 250-й малюк за рік
30.11.2020 19:46

Ось таку надзвичайно приємну новину повідомив сьогодні Анатолій Плахтиря — генеральний директор Тростянецької міської лікарні! Завдяки комфортним умовам оновленого акушерсько-гінекологічного відділення, сучасному медичному обладнанню, фаховій майстерності медперсоналу маємо позитивну динаміку народжуваності: у 2018 народилося 148 немовлят, у 2019 – 179, за неповний 2020 рік – 250.
 
- Запланований на 2020 рік показник по народжуваності нашим відділенням вже перевиконано, - зазначив Анатолій Анатолійович. - А ще ж в грудні очікуємо 20 пологів. За надання медичної допомоги при понадпланових пологах Тростянецька лікарня отримає від Національної служби здоров’я додаткове фінансування в сумі 178 тисяч гривень.
 
Охоче їдуть народжувати до Тростянця породіллі з різних регіонів України. В оновленому пологовому відділенні нашої лікарні вже успішно народили діток: з Охтирського району - 64 породіллі, із Велико-Писарівського району - 8, з Харкова - 6, з Лебедина - 8, а також із Сум, Полтави, Запоріжжя, Києва.
 
Майбутніх мам приваблюють не тільки комфортні умови, а й те, що пологи в нашій лікарні є для всіх, в тому числі й для іногородніх жінок, безкоштовними. 
 
Нагадаймо, що на капремонт акушерсько-гінекологічного відділення було витрачено близько 7 млн грн. – це кошти з Тростянецького міського та державного бюджетів, Благодійних фондів.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...