Поліція з’ясовує обставини ДТП, у яких травмовані водії двоколесих транспортних засобів
16.06.2020 14:07


Подія сталася 9 червня об 11.00 у центрі міста по вулиці Благовіщенська. В результаті зіткнення легковика «Mazda 6» та мотоцикла був травмований 23-річний водій двоколісника.
Серед причин аварії працівники поліції також розглядають і версію недотримання правил дорожнього руху 24-річним водієм авто – недотримання безпечної відстані. Потерпілого госпіталізовано з травмами до Тростянецької міської лікарні.
Інша аварія сталася 12 червня, по вулиці К.Скрябіна в м. Тростянець. Повідомлення про те, що в результаті ДТП потерпів чоловік-скутерист, в поліцію надійшло від оператора спецлінії «102». На вказане місце негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.
Як з’ясували правоохоронці, 60-річний водій скутеру рухаючисьт у центр міста не вибрав безпечної відстані та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2109 під керуванням 19-річного хлопця. В результаті 60-річний чоловік отримав численні травми і автомобілем «швидкої допомоги» був доставлений до лікарні.
За попередніми даними, водії були тверезі.


Слідчі Тростянецького відділення поліції відкрили за данними фактами одразу два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху», в рамках якого будуть з’ясовуватись причини та обставини дорожньої аварії.
Разом з тим, працівники поліції вкотре наполегливо закликають водіїв бути пильними та дисциплінованими на дорозі, суворо дотримуватися Правил дорожнього руху навіть у дрібницях, адже дорога не пробачає легковажності та недбалості!

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...