Народження нової зірочки: юна тростянчанка випустила перший кліп (ВІДЕО)
07.10.2019 10:21

Чи погодитесь ви, що якщо з дитинства батьки намагаються правильно організувати вільний час сина чи доньки – на всілякі дурниці у дитини просто не вистачає часу? А тому й виростають діти талановиті в багатьох напрямках, адже, завдяки безперервній увазі батьків, змалечку мають безліч захоплень.
Один з яскравих прикладів – юна тростянчанка Ангеліна Кальченко. Дівчинка, учениця 3-А класу школи №5, не лише гарно навчається, а й активно проводить своє дозвілля.
Одне з найбільших захоплень Ангеліни – заняття музикою та вокалом. Дівчинка відвідує музичну школу, де займається у класі фортепіано, сольфеджіо та вокалу.
Раніше більше часу приділяла заняттям акробатикою, але минулого року перемогло нове захоплення - співом. Ангеліні дуже подобається це заняття, й дівчинка має намір продовжувати вдосконалювати свій талант.
Завдяки Наталії Петрівні Книшенко, вчителю музичної школи по вокалу, Ангеліна перемогла у Всеукраїнських конкурсах у Києві та Харкові. Також прий­мала участь у обласних конкурсах, де представляла школу №5. Зокрема, дівчинка стала призером-переможцем ІІ Всеукраїнського етапу «Чисті роси».
А нещодавно талановита зірочка Ангеліна Кальченко засяяла ще яскравіше – з її участю було відзнято відеокліп на пісню «Мамина сорочка». 

Проглянути кліп

До речі, лише за декілька днів відеокліп проглянуло майже 3 тисячі осіб.
Ось так, завдяки спільним зусиллям батьків і вчителів з самого дитинства формується творча талановита особистість, яка з легкістю зможе зорієнтуватись у подальшому виборі професії, яка, до того ж, їй до душі. У тому, що вона стане співачкою, Ангеліна не сумнівається, як і в тому, що на цьому шляху їй обов’язково допоможуть дорослі.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...