«Нафтогаз» знизив ціну на 17 копійок
04.04.2019 13:54

Уряд доручив "Нафтогазу" продавати газ для населення дешевше нинішньої ціни

Кабінет міністрів доручив НАК "Нафтогаз України" продавати газ для потреб населення дешевше ціни на газ, яка встановлена ​​для відпустки по спецобязательствам - 8,55 грн / куб. м. Таке рішення прийнято на засіданні Кабміну 3 квітня.

"НАК" Нафтогаз України "заявив, що вони можуть продавати газ дешевше 8,55 грн за куб. М Думаю, що настав час прикрутити ціну на газ" Нафтогазу ". Ми ухвалили рішення, яке дає право" Нафтогазу "встановлювати менші ціни, ніж 8,55 грн / куб. м, але ні в якому разі не вище ", - сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

У зв'язку з цим, "Нафтогаз" виконав розпорядження уряду і знизив ціну на газ для населення з квітня 2019 з 8,55 гривень за кубометр до 8,38 гривень за кубометр, тобто на 17 копійок.

"Ми вже виконали сьогоднішнє доручення прем'єр-міністра і з 1 квітня продаємо газ населенню за ціною нижче 8,55 грн", - йдеться в повідомленні прес-служби "Нафтогазу".

Раніше глава правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв запропонував відмовитися від регульованих урядом цін на газ для населення. За словами глави НАК, з урахуванням ПДВ і витрат на транспортування і поставку ціна імпортного газу складе приблизно 8 380 грн за тис. кубометрів.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...