На Сумщині зупинили водія, який придбав посвідчення в Інтернеті
10.04.2021 12:54

На момент зупинки правоохоронцями чоловік перебував за кермом легковика, якого буксирував інший автомобіль. Перевіривши документи громадянина, поліцейські з’ясували – водійське посвідчення має ознаки підробки.

Відділ комунікації поліції Сумської області інформує, що під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом, на одній із вулиць у Садовому мікрорайоні Шостки співробітники у складі групи реагування патрульної поліції побачили автомобіль «Таврія» з механічними ушкодженнями, якого буксирував інший транспортний засіб. Для перевірки легковики зупинили.

За кермом пошкодженого автомобіля перебував 28-річний житель селища Вороніж Шосткинського району. Він надав правоохоронцям необхідні документи. Проте водійське посвідчення чоловіка одразу викликало у поліцейських сумніви щодо справжності. Перевіривши документ через базу, інспектори встановили, що номер і серія посвідчення належить іншій людині.

Згодом, водій зізнався, що це посвідчення він придбав через оголошення в Інтернеті, сплативши за нього 5 000 гривень.

Документ правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження. За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст. 358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

debaty.sumy.ua

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...