Міський голова Тростянця Юрій Бова йде на вибори до Верховної Ради
31.05.2019 21:51

Тиждень тому Президент України Володимир Зеленський своїм Указом розпустив Верховну Раду України та призначив парламентські вибори на 21 липня 2019 року. Після цього Верховна Рада не проголосувала новий Закон про вибори, тому вони пройдуть за старою змішаною системою. Половина депутатів буде обиратись по спискам партій, інша половина по мажоритарним округам. 

Сьогодні міський голова Тростянця Юрій Бова на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що йде на вибори до Верховної ради по 162-му мажоритарному округу. 

"Вибори так вибори!

Кандидатом в народні депутати України по 162 округу сьогодні висунули мене учасники районної конференції політичної партії "Сила Людей". 10 червня маю надію на підтримку з'їздом. 
Запитаєте, чи готовий балотуватися - ТАК!
Чому? - бо хочу змін і в парламенті і в українській політиці. Також хочу захищати європейський вибір нашої країни, хочу створювати умови для залучення інвестицій та нових робочих місць в наші міста. Хочу продовжити реформу медицини і освіти. Хочу забезпеченої старості для наших батьків....
Отже всі ці та інші плани буду чесно відстоювати в Парламенті у разі перемоги на окрузі.
Чи достатньо досвіду? Повірте його предостатньо. 15 років роботи міським головою дали можливість розбудовувати громаду в різних сферах, в тому числі використовуючи найкращий європейський досвід. Настала черга розбудовувати Україну, наш округ (4 райони) та Сумщину!
Що буде з містом? Тут залишається гарна молода команда, якій щодня буду допомагати. Все буде добре.
Яка програма? На днях викладу її для обговорення. 
Якщо однією строкою - чесно працювати для людей!!!
Чому не в список? Бо хочу бути відповідальним за свій округ, за долю Сумщини і за життя людей тут. Життя, яке в багатьох сферах треба змінювати на краще.
Буду вдячний за поради та підтримку.

Бо тільки разом ми Сила - Сила Людей!!!" - написав Юрій Бова

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...