Коли ж розпочнеться будівництво сонячної станції у Тростянці?
28.06.2020 12:53

Цей заголовок з'явився на сторінці міського голови Юрія Бови: 

"Саме це питання сьогодні, незважаючи на вихідний, обговорили з іноземними інвесторами, що завітали до нашого міста.

"Спочатку рік на узгодження в вашій країні всіх дозвільних процедур. Потім ми, як і інші інвестори, чекали результатів президентських та парламентських виборів і відповіді на питання, який тариф на "зелену" енергетику залишить новий Уряд і профільне міністерство, які будуть стимули від держави Україна для інвесторів.

Наразі ситуація в цій галузі стала не ідеальна. Тим не менш ми готові завершити цей проект і максимально швидко постаратися розпочати будівництво першої черги сонячної станції у Тростяеці на 9Га площі. Дуже важливим є те, чи вдасця всі остаточні погодження на будівництво в інспекції ДАБК отримати в липні. Якщо все буде йти за планом, то ми готові після жовтня повернутися до продовження розмови про можливість оренди другої земельної ділянки 13 Га для будівництва другого етапу нашого проекту" - запевнили інвестори міського голову і представників відділу економіки, Агенства місцевого економічного розвитку, що брали участь в нараді.

Кілька годин обговорювали всі питання можливого будівництва, правові аспекти залучення інвестиції, використання земельної ділянки та можливість сприяння і допомоги міської влади в разі винекнення труднощів з підключенням до мереж обленерго.
Запевнили іноземців, що створення нових робочих місць, в тому числі в галузі альтернативної енергетики, є пріоритетом в діях міської ради.

Що ж, маю надію, що нарешті цей проект іноземці скоро почнуть реалізовувати."

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...