Канікули, новорічний настрій і музика
13.01.2020 16:18

Зимові канікули для учнів КЗ ТМР «Тростянецька дитяча музична школа імені П.І. Чайковського», як завжди, видалися активними та цікавими.

8 січня в головній садибі Л. Кеніга відбувся пізнавально-виховний захід - «Барокко як стиль мистецтва і стиль життя», в якому прийняли участь учні і викладачі фортепіанного відділу. Юні піаністи виконували твори Й.С. Баха, Г.Ф. Генделя на білому роялі з неперевершеним звуком, знайомилися з особливостями епохи «барокко».

За доброю традицією, на різдвяні свята музична школа радо зустріла своїх випускників, серед яких були і студенти, які обрали професійних шлях музикантів. Колишні учні дарували свою любов до музики концертними виступами, теплими словами вдячності  викладачам, наставникам, директору. В свою чергу педагоги, які є випускниками школи, закохані у свою роботу, гостинно зустріли  вже дорослих учнів. Ансамбль викладачів  подарував своїм виступом присутнім святковий настрій. Різдвяна зустріч проходила в рамках святкування ювілею школи.

10 січня відбувся незвичайний концерт - «Ти і я – музична сім`я». Учні школи вийшли на сцену зі своїми рідними, грали на різних музичних інструментах, співали, демонстрували свої таланти. Музичні виступи, які дарували родини Дзюби, Раєвських, Гукових, Пальошко, Троцьких, Шепель, Олійників, Дробітьків та Кальченків були дуже цікавими та різноманітними. Дітей підтримали на сцені найближчі люди. В залі музичної школи створилася незабутня атмосфера піднесення, натхнення і святкового, новорічного настрою.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...