Громада започаткувала благодійні обіди для малозабезпечених і одиноких
14.01.2022 09:31

Тростянецька громада за ініціативи відповідального бізнесу почала реалізацію проєкта «Небайдужі» задля підтримки людей, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, осіб з інвалідністю, самотніх пенсіонерів. Про це повідомили на фейсбук-сторінці міської ради.

Відтепер у громаді влаштовуватимуть смачні благодійні обіди, щоб спільними зусиллями допомогти тростянчан, які цього потребують найбільше.

У перший обід близько 40 людей смакували куліш та зігрівалися у морозний день гарячим чаєм зі смачною випічкою. Першу благодійну акцію проведено за підтримки ПП Шило. Тростянецька міська рада висловила подяку Мирославу Шило та запрошує відповідальний бізнес долучатися до співфінансування. 

-Такі акції будуть проводитися щотижнево! Тож ми запрошуємо осіб з інвалідністю, тростянчан, що опинилися у скрутних життєвих ситуаціях, самотніх пенсіонерів на благодійні обіди, а відповідальний бізнес запрошуємо долучатися до співфінансування, - говорить Тетяна Жогло, голова спілки «Центр соціальних ініціатив Тростянецької громади».

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...