ФК "Тростянець"-2 перемагає в перенесеному матчі
04.07.2019 14:50

У середу ФК "Тростянець"-2 грав перенесений матч 3-го туру Вищої ліги проти ФК "Кролевець". Тростянчани підійшли до цієї гри на другій позиції в турнірній таблиці, ФК "Кролевець" ішов на п'ятому місці.

Тростянчани не стали довго придивлятися до суперника й одразу пішли в наступ повністю тримаючи гру під контролем. Уже на 6-й хвилині Антон Кончаков класно накрутив захисників і покотив м'яч на Сергія Михтуненка, який був збитий у штрафному майданчику. Чисте пенальті. До позначки підійшов Валерій Гайван і без проблем переграв воротаря. Після забитого голу тростянчани прагнули, одразу, наростити перевагу. Олександр Троценко подав із флангу й Андрій Сліпухін головою замикав подачу, проте м'яч влучив у поперечку. Та вже наступний підхід Андрія Сліпухіна до воріт суперника виявився вдалим. Віталій Ханюков протягнув м'яч з флангу й викотив на Андрія, проти якого, явно, фолив захисник. проте наш футболіст зіграв до останнього й подвоїв перевагу Тростянця. Під завісу тайму Андрій Сліпухін забив, як виявилось, останній м'яч у цій грі. Віталій Гайван на лінії штрафного майданчику м'яко викотив м'яч на партнера й Андрій пробив на виконання у дальній від себе кут. 3-0 тростянчани, впевнено, пішли на перерву.

У другому таймі тренер, одразу, зняв ряд футболістів, адже ФК "Тростянець"-2 у суботу грає далекий виїзний матч проти ФК "Дружба". Тримаючи в голові рахунок, тростянчани почали грати значно спокійніше, якісно контролюючи м'яч і намагаючись ловити суперника на контратаках, який то не особливо й хотів іти вперед. Непоганий момент сам для себе створив Вадим Півненко, але удар зовнішньою стороною стопи пройшов поруч зі стійкою. Свій момент мав і Богдан Єсип. Удар на точність у кут воріт голкіпер зміг парирувати. Під завісу тайму команди обмінялися моментами. Кролевчани якісно вибігли в атаку й форвард розстрілював Ігор Цьома та наш голкіпер врятував команду й, одразу, пішла атака у відповідь, яку завершував Богдан Єсип ударом у ближній від себе кут, але і на цьому кінці поля воротар зіграв бездоганно. На 90-й хвилині крапку в матчі мав ставити Юрій Пимоненко. Удар на точність, знову, парирував голкіпер, змігши втримати в другому таймі свої ворота сухими.

Наступний матч ФК "Тростянець"-2 зіграє 6 липня на виїзді проти ФК "Дружба". Початок гри о 17:00

Наступний матч на стадіоні ім.В.Куца пройде 6 липня. ФК "Тростянець" приймає ФК "Кролевець". Початок гри о 16:00

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...