ФК "Тростянець"-2 на зимову перерву йде 4-м у Чемпіонаті України
04.11.2019 13:13

Матчем проти команди "Агродім" із Бахмача тростянчани закривали цьогорічний футбольний рік на Нафтовику. Перед грою команди розділяло всього три очки, тому на легку прогулянку ніхто не сподівався.

Команди, досить, швидко почали створювати небезпечні моменти. Степан Тієчко сам для себе створив чудову нагоду щоб відрити рахунок прокинувши м'яч повз захисників, але переграти голкіпера не зумів. Тієчко міг забивати у своєму наступному моменті. Олександр Троценко класно подав на 11-ть метрів, а нападник вже напівприсядки намагався головою переправити м'яч у ворота. Арбітр зафіксував офсайд. Під завісу тайму Агродім мав декілька чудових нагод відкривати рахунок. Ільченко через себе пробив по-воротам. Невлучно. Наш голкпіер Єгор Синіцін невдало виніс м'яч і команда отримала контратаку. Ільченко віддав пас на Єсаулова, нападник прокинув м'яч повз захисника й пробив по воротам. М'яч влучив у стійку й відлетів у поле. Агродім продовжив тиснути й після кутового головою ворота розстрілював Кучинський. М'яч пройшов поруч зі стійкою.

У перерві тренер зумів знайти потрібні слова й команда в другому таймі, повністю, переграла суперника. Цікаво, що тренер Агрдому замінив голкіпера, який хоч і став героєм цього матчу та врятувати команду від поразки не зумів. Уже на 2-й хвилині тайму Олександр Троценко завдав неймовірного удару з 25-ти метрів у дев'ятку. Воротар у шаленому стрибку перевів м'яч на кутовий. Андрій Сліпухін зробив класну подачу з флангу в штрафний і Степан Тієчко злету намагався поцілити у ворота. М'яч полетів мимо цілі. Олександр Троценко вирішив повторити свій дальній удар, але цього разу в інший кут. М'яч пройшов у сантиметрах від штанги. Олесандр Стецюк завдавав удару головою після подачі зі стандарту. Не точно. Максим Миаль намагався із лінії штрафного влучити в дев'ятку. Голкіпер зробив ще один фантастичний сейв. Тростянчани все ж забили гол, але рефері відмінив його через офсайд. Розв'язка матчу наступила на 88-й хвилині. Богдан Єсип у боротьбі скинув м'яч на Максима Мигаля й нападник із місця завдав фантастичного удару. М'яч полетів у дев'ятку й від поперечки залетів у ворота - 1:0.

Дуже важка перемога, яка вивела команду на чисте 4 місце в Чемпіонаті України серед аматорів. Тепер турнір йде на зимову перерву й повернеться вже навесні.

Результати 14-го туру Чемпіонату України:
Олімпік – Вікторія 0:8
ФК Біла Церква – Авангард 1:2
Рубікон-Вишневе – Дніпро 3:0
ФК Чернігів – МФК Первомайськ 7:0
ФК Тростянець-2 – Агродім 1:0
Атлет – ЛНЗ-Лебедин 2:7

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...