ДП "Тростянецький лісгосп" чемпіон Тростянця з міні-футболу (ФОТО)
03.06.2019 19:53
Команда ДП "Тростянецький лісгосп" 

У Тростянці протягом останніх двох місяців проходив відкритий Чемпіонат міста з міні-футболу. Організатором турніру виступила громадська організація "Спорт Тростянеччини". У цьогорічних змаганнях приймало участь 12 команд: 4 із Тростянця, 6 із Охтирки, по одній із Краснопілля та Гребениківки. 

Дух змагання зберігався до останнього туру, адже тільки в завершальний день Чемпіонату визначалась доля переможця. У фінальній грі зійшлися між собою два лідери цьогорічного турніру тростянецькі команди "Бета" та "Лісгосп". У вирішальному матчі обидві команди довели, що не дарма саме вони розіграли між собою Кубок. 

Матч "Бета" - "Лісгосп" пройшов наче по-сценарію драматичного фільму. "Бету" у цій грі влаштовувала нічия, а "лісникам" потрібна була лише перемога. Перший тайм голів вболівальникам не подарував, проте емоції матчу зашкалювали. На початку другого тайму "Лісгосп" забив гол ейфорія на лавці вибухнула. Проте вже через декілька хвилин на іншій половині поля панувала шалена радість, "Бета" зрівняла рахунок. Під завісу гри "Лісгосп" знову вийшов уперед, а свій останній шанс команда "Бета" не реалізувала. 2:1 на користь ДП "Тростянецький лісгосп" і команда забрала золоті медалі Чемпіонату. "Бета" із такою ж кількістю очок, але за різницею в особистих зустрічах посіла друге місце. Бронзовими стала команда "NK Group" із Краснопілля. 

Організатори змагання висловлюють подяку командам за участь у Чемпіонаті, вболівальника за підтримку своїх команд, судійському корпусу та СК "Академії спорту" за допомогу в організації та проведенні змагань. 

Наступний турнір пройде в серпні або на початку вересня на новому полі зі штучним покриттям 60х40

Нагородження команд 
Срібні призери Чемпіонату - команда Бета 
Бронзові призери Чемпіонату - команда "NK Group" (Краснопілля) 

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...