Дотації за корів на Сумщині хочуть отримати 7 фермерів
06.09.2021 11:09


Сім заявок від фермерських господарств, у власності яких знаходиться від п'яти корів, ідентифікованих і зареєстрованих відповідно до законодавства, надійшли до Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації станом на 1 вересня 2021 р.

Як говориться в повідомленні департаменту, така фінансова підтримка надається відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 7 лютого 2018 № 106 (зі змінами).

«Спеціальна бюджетна дотація за утримання корів всіх напрямів продуктивності надається на безповоротній основі одержувачам, у власності яких знаходиться від п'яти корів, ідентифікованих і зареєстрованих відповідно до законодавства, за кожну наявну на 1 липня поточного року корову в розмірі 5000 грн, але не більше 250 тис. грн.», - зазначили у відомстві.

В даний час департаментом перевіряються представлені заявки і документи на відповідність вимогам цього порядку, визначається обсяг дотації за утримання корів кожним одержувачем, направляються відповідні запити на отримання інформації.

Згідно з даними, вказаними в заявках, заявниками міститься 270 корів, передбачуваний загальний обсяг дотації становить 980 тис. Грн.

Агропортал

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...