"Добробат" у Тростянці допомагав прибирати в п'ятиповерхівці на вокзалі
23.02.2023 14:05

До Тростянця знову завітали волонтери з добровольчої організації «Добробат». Добровольці у кількості 18 чоловіків з Сум та Ромнів об’єдналися, щоб допомогти нам з розбиранням будівельного сміття з понівеченої п’ятиповерхівки по вулиці Благовіщенська, 53.

«Сьогодні, після перемовин з міською владою, ми вперше приїхали працювати на цей об’єкт. Роботи багато, адже всі 60 квартир зазнали руйнації, і навіть пересування між квартирами утруднене, – розповідає волонтер Олексій Клюєв із Сум, - але ми завзяті, тож даємо обіцянку, що у плідній співпраці з Тростянецькою міською радою будемо працювати у цьому будинку до повного його очищення від будівельного сміття, металевих конструкцій та залишків меблів і техніки. Сьогодні розпочали роботу з першого та другого поверхів, та поступово плануємо добратися до п’ятого».

«Будинок №53 по вулиці Благовіщенській – найбільш постраждав під час окупації. Для того, щоб приступити до будівельних робіт, цей будинок потрібно очистити від будівельного мотлоху, залишків міжкімнатних перегородок, меблів тощо. Ми запросили до співпраці у цьому напрямку волонтерів з Добробату, які погодилися та приїхали до нас на допомогу. – зауважив начальник відділу капітального будівництва міської ради Віктор Ніконенко, - Зі свого боку, міська влада забезпечує волонтерів транспортом для вивезення сміття, інвентарем та харчуванням. Роботи на цьому об’єкті будуть продовжені, до повного очищення будинку, після цього ми плануємо приступити уже безпосередньо до ремонтно-відновлювальних робіт».

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...