Депутати проголосували за план соціально-економічного розвитку на 2019 рік
24.12.2018 19:47
Сесія Тростянецької міської ради 

З цього питання доповідав на сесії Юрій Бова, голова Тростянецької міської ОТГ. Він озвучив головні пріоритети розвитку громади на 2019 рік. Основний з них – збереження, модернізація, осучаснення й ремонт Тростянецької ЦРЛ. На 2019 рік заплановано ремонт пологового, гінекологічного, неврологічного та інфекційного відділень. За рахунок кредитних коштів НЕФКО (під 3% річних у гривні) планується реалізувати енергозберігаючі заходи, першочерговий з них - утеплення стаціонарних відділень. Також в планах на наступний рік придбання апарату УЗД та іншого медичного обладнання.

До слова, вже придбано новий сучасний рентген-апарат за умов співфінансування з міського та обласного бюджетів - по 2 мільйони гривень. Наразі в медичному приміщенні, де він буде функціонувати, тривають ремонтні роботи.

Серед найважливіших завдань на 2019 рік – ремонт та утеплення шкіл, продовження переобладнання навчальних класів за освітньою програмою "Нова українська школа". До слова, заощаджені в поточному році 3,2 мільйони гривень бюджетних коштів будуть повернуті назад у школи й використані на поліпшення матеріальної бази шкіл.

Щодо комунального господарства: буде замінено 2,5 кілометрів водогонів. Близько 2 млн. грн. буде спрямовано на якісний ремонт вулиці Гаївської. Значна увага буде приділено ремонту доріг на прибудинкових територіях по вулицях Л. Татаренка, Відродження.

Заплановано низку заходів по розвитку Кам’янської та Зарічненської громад.

Загалом, План соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік налічає понад 100 сторінок. З ним можна ознайомитися на офіційному сайті Тростянецької міської ради http://trostyanets-miskrada.gov.ua/

 

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...