Дарина Горбушко представляла тростянеччину на Чемпіонаті Європи з грепллінгу
24.02.2020 09:54

З 16 по 19 лютого в Італії проходив Чемпіонат Європи з грепплінгу на якому виступала в складі збірної України тростянчанка Дарина Горбушко. Загалом чемпіонат зібрав більше 500 спортсменів із 26 країн.

Для 18-ти річної Дарини це був перший досвід виступів за кордоном і одразу на такому високому рівні. Відчувалося, що спортсменці ще не вистачає досвіду й хвилювання не дало показати максимальний результат, адже у суперниках були вже признані зірки світового грепплінгу. Тим не менш Дарина у своїй ваговій категорії 53 кг посіла 5 місце поступившись майбутній чемпіонці Європи.

"Своїм результатом задоволена не повністю, адже вже проаналізувала які помилки допустила й не змогла виступити на повну потужність своїх сил. Цей чемпіонат в першу чергу оцінюю як важливий досвід, який в майбутньому дасть можливість добиватись ще більших висот" - прокоментувала свій виступ Дарина Горбушко

Загалом збірна України посіла третє командне місце й свій внесок у це досягнення зробила й наша спортсменка. ГО "Спорт Тростянеччини" долучилася до підтримки Дарини й компенсувала частину транспортних витрат. Також фінансово допоміг спортсменці для у часті у чемпіонаті Артем Овчаренко. Тренують спортсменку Артюх Олександр Володимирович та Артюх Максим Олександрович.

Вітаємо нашу спортсменку з достойним результатом і бажаємо не здаватися й тільки перемагати!

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...