Астрологічний прогноз на 8 - 14 квітня
08.04.2019 10:55

ОВЕН. Обстановка в професійній сфері надзвичайно вдала для активних дій і досягнення кар'єрних висот. Стабільність особистих відносин залежатиме від уміння домовлятися з людьми. Сприятливий день - середа, несприятливий - субота.

ТЕЛЕЦЬ. Не приймайте скоропальних рішень про кар'єрні зміни. Вихідні сприятливі для встановлення дружніх контактів і зав'язування корисних знайомств. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - четвер.
БЛИЗНЮКИ. Ви займатиметесь саме тем, чим прагнете. Робота може зайняти левову частину вашого часу, але вона буде цікавою, успішною й прибутковою. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - вівторок.

РАК. Практичність і витриманість - от якості, які приведуть вас до успіху. Ви можете познайомитися з людиною, яка зіграє важливу роль у вашій кар'єрі. Сприятливий день - четвер, несприятливий - субота.

ЛЕВ. Ваша самокритичність і вимогливість до себе й до навколишніх дозволить творити дива в плані роботи, але може підпортити ваші відносини. У вихідні скористайтесь гарним шансом, щоб змінити своє особисте життя. Сприятливий день - середа, несприятливий - субота.

ДІВА. Вам необхідні спокій і тиша для розуміння, що робити далі Не давайте приводу для ревнощів і сварки з близькими людьми. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - четвер.

ТЕРЕЗИ. Гострі життєві моменти згладяться, і виникне більше взаєморозуміння з навколишнім світом. Придивіться уважніше до оточуючих людей: ваші відкритість і добросердя можуть вам же й нашкодити. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - п'ятниця.

СКОРПІОН. Ситуація, яка склалася, буде сприяти усуненню непорозумінь і зміцненню вашого авторитету. У вихідні на вас чекають зустрічі з друзями й насичена культурна програма. Сприятливий день - середа, несприятливий - п'ятниця.

СТРІЛЕЦЬ. Неминучі зміни, як у режимі роботи, так і в способі життя, але вони будуть на краще. Будьте добрішими та привітнішими. Приклавши деякі зусилля, ви зможете повернути свою любов і налагодити сімейне життя. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - субота.

КОЗЕРІГ. Результати багато в чому залежатимуть від вашої працьовитості та вміння аналізувати ситуацію. Нікого не присвячуйте до ваших планів та задумів. Варто побоюватися конкурентів у особистому житті. Сприятливий день - четвер, несприятливий - середа.

ВОДОЛІЙ. Перед вами можуть відкритися нові можливості. Не афішуйте свої плани, дійте таємно, і удача буде на вашій стороні. У вихідні не варто критикувати близьких людей. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - п'ятниця.
РИБИ. Заради досягнення мети вам доведеться пожертвувати вільним часом і своїми планами. Справи краще вести чесно й відкрито: тільки в такий спосіб ви зможете уникнути проблем. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - субота.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...