Астрологічний прогноз на 6 - 12 січня
06.01.2020 09:23

ОВЕН. З вами буде важко домовитися, конфлікту не уникнути. Викриваючи недоліки інших, пам'ятайте і про власні недосконалості. Зібраність і зосередженість дозволять творити дива. Уникайте поїздок. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - середа.
ТЕЛЕЦЬ. Невдача може викликати роздратування, уникайте конфліктів. Тиждень дозволить залишити багато проблем у минулому. Відгородіться себе від зайвих розмов і непотрібних контактів. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.
БЛИЗНЮКИ. На вас чекає спілкування з цікавими людьми, запрошення на побачення. Вдалий час для покупок. У вихідні наступає час здійснення бажань і чудес. Сприятливий день - середа, несприятливий - субота.
РАК. Перед вами можуть відкритися нові можливості. Не варто багато балакати та брати участь в інтригах і не афішуйте свої плани на новий рік. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - середа.
ЛЕВ. Ситуація розташовує вас до контактів, співробітництва, цікавих поїздок. Сімейні проблеми почнуть непомітно зникати. Ви просто, як магніт, притягаєте до себе удачу. Сприятливий день - четвер, несприятливий - п'ятниця.
ДІВА. Будьте відвертішими. Час повний подій і різноманітних пригод. Зумійте вчасно зупинитися. У вихідні наведіть порядок у думках та речах. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - четвер.
ТЕРЕЗИ. Втримуйтеся від ризикованих витівок і занадто великих витрат. Уникайте масових заходів. Все складатиметься добре - робота буде плідною, очікуються цікаві зустрічі й приємні сюрпризи. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - субота.
СКОРПІОН. Проявляйте ініціативу й усіляко демонструйте свою активність. Трапиться можливість добре заробити, але будуть потрібні терпіння й завзятість. Близьким важлива ваша участь і увага. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - середа.
СТРІЛЕЦЬ. Будьте відкриті для пропозицій. У рішенні ділових питань більше покладайтеся на інтуїцію. Не робіть безвідповідальних вчинків. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - четвер.
КОЗЕРІГ. Розберіться з боргами, не відкладайте незавершені справи. У вихідні у вас можуть повністю помінятися плани на те, як весело відпочити. Сприятливий день - четвер, несприятливий - вівторок.
ВОДОЛІЙ. Розплануйте час і вирішіть для себе, чого конкретно ви прагнете досягти. Друзі допоможуть розвіятися, проведіть з ними більше часу. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - середа.
РИБИ. На вас чекають нові знайомства, життя може круто змінитися саме зараз. На роботі проявляйте наполегливість при відстоюванні своїх інтересів, і успіх вам забезпечений. Уникайте домашніх конфліктів. Сприятливий день – середа, несприятливий - субота.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...