Астрологічний прогноз на 5 - 11 серпня
05.08.2019 09:13

ОВЕН. Направляйте свою енергію на вирішення проблем, що вимагають активності та напористості, але не забувайте й про витримку і терпіння. В особистому житті період несприятливий, ідіть на компроміси. Сприятливий день - середа, несприятливий - п'ятниця.
ТЕЛЕЦЬ. Зараз є шанс багато чого досягти, але уникайте порожніх розмов. Можете одержати досить двозначну пропозицію, не поспішаєте її ухвалювати. У вихідні не вплутуйтеся в інтриги й не звертайте уваги на плітки. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - четвер.
БЛИЗНЮКИ. Ви нарешті зможете добитися відчутного результату в тому, у що вкладалося так багато сил, і в що ви так вірили. Ваші мрії мають добрий шанс здійснитися. Втім, енергії вам на все вистачить. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - понеділок.
РАК. Не упускайте можливості добре заробити, не виключені вигідні ділові пропозиції. Несподівані новини можуть порушити ваші плани. Вихідні виявляться для вас удалими та радісними. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - четвер.
ЛЕВ. Ваші досягнення на рівні міркувань необхідно підтвердити практикою, і можливість зробити це буде у вас протягом усього тижня. Вихідні гарні для відпочинку в колі родини, відправляйтеся на дачу або по гриби. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - середа.
ДІВА. Очікують прекрасний настрій і можливості для самореалізації. Може скластися сприятлива ситуація для змін в особистому житті. У вихідні будьте поблажливі до близьких людей, тоді атмосфера вдома стане теплою й позитивною. Сприятливий день - середа, несприятливий - понеділок.
ТЕРЕЗИ. Вам забезпечені загальне захоплення та увага. Обставини явно сприяють тому, щоб збільшити число ваших друзів і шанувальників. Та й колишні відносини з деякими людьми ви зможете побачити в новому, сприятливому світлі. Сприятливий день - четвер, несприятливий - субота.
СКОРПІОН. Проявляйте більше активності та ініціативи. Забудьте про те, що таке лінь і втома, працюйте стільки, скільки зможете. У вихідні вас особливо радуватиме спілкування з коханою людиною. Сприятливий день - середа, несприятливий - п'ятниця.
СТРІЛЕЦЬ. Згадайте про самоосвіту - це благотворно позначиться на вашій кар'єрі. З колегами проявляйте дипломатичність, і в той же час наполегливість, відстоюючи свої погляди. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - вівторок.
КОЗЕРІГ. Можете одержати довгоочікувану звістку здалеку. Остерігайтесь шахраїв! Закінчуйте незавершені справи, віддавайте борги, виконуйте обіцянки, інакше вони нагадають про себе. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - п'ятниця.
ВОДОЛІЙ. Дозвольте собі раптову зміну іміджу або потакання власним примхам, дорогі покупки. Уникайте конфліктів: краще промовчати, ніж наговорити зайве. Не потрапляйте на очі начальству. Сприятливий день - четвер, несприятливий - вівторок.
РИБИ. Початок тижня буде вдалим для самоти й відпочинку: побудьте осторонь від подій, спостерігайте, а не дійте. У вихідні виявіть терпіння до близьких людей, стримайтеся від критики. Сприятливий день - середа, несприятливий - субота.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...