Астрологічний прогноз на 30 березня - 5 квітня
30.03.2020 09:38

ОВЕН. У вашому житті мало нового та цікавого. Терміново міняйте ситуацію. У вихідні можлива серйозна розмова зі старим другом. Сприятливий день - п'ятниця, несприят­ливий - середа.
ТЕЛЕЦЬ. Цілком імовірна досить різка зміна діяльності. Відчуєте зміну ритму - замість напруги прийде легкість, у справах відкриється другий подих. У вихідні можуть раптом відкритися таємниці вашого давнього минулого. Сприятливий день - середа, несприят­ливий - п'ятниця.
БЛИЗНЮКИ. Одержите те, про що давно мріяли, і відчуєте задоволення. В особистому житті очікуються приємні події, побачення й освідчення. У вихідні до вас прийде відчуття спокою й гармонії з собою. Насолоджуйтеся! Сприятливий день - п'ятниця, несприят­ливий - вівторок.
РАК. Ваші честолюбні задуми обіцяють втілитися в життя, якщо діятимете рішуче й не балакатимете зайвого. Не перекладайте рішення життєво важливих питань на чужі плечі. Заздалегідь приготуйтеся до сюрпризів у сімейних справах у вихідні. Сприятливий день - четвер, несприятливий - середа.
ЛЕВ. Усі завдання вирішуйте в строк. При цьому постарайтеся не проявляти зарозумілість і не сваритися з навколишніми. У вихідні не відмовляйтеся від запрошень друзів, сходить до кафе, влаштуйте вечірку. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - субота.
ДІВА. Прийшов час виправляти накопичені помилки. Не приймайте скоропальних рішень. Вчіться слухати й чути, виконуйте прохання навколишніх, якщо вони реалістичні. Вихідні присвятіть вирішенню сімейних проблем. Сприятливий день - понеділок, несприят­ливий - п'ятниця.
ТЕРЕЗИ. Навантаження поступово наростатиме. Не звалюйте на себе усе, вибирайте обсяг роботи по силах. Постарайтеся викроїти трохи часу для себе, займіться самовдосконаленням. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - четвер.
СКОРПІОН. Несподівані звістки можуть змінити ваше життя й плани на найближче майбутнє. Все складеться щонайкраще, одержите те, до чого прагнули. Не бійтеся мріяти. В особистому житті - жагучі побачення й можливість возз'єднатися з коханою людиною. Сприятливий день - понеділок, несприят­ливий - субота.
СТРІЛЕЦЬ. Імовірне втілення в життя багатьох ваших ідей. Будьте уважні до прохань близьких людей. Допомагаючи іншим, ви підвищите свою самооцінку. Вихідні - гарний час для дружніх зустрічей. Сприятливий день - четвер, несприятливий - понеділок.
КОЗЕРІГ. Не поспішайте - цей час розташовує до вдумливої й спокійної праці. Заняття улюбленою справою тільки потроїть ваші сили. Не висловлюйте вголос своїх міркувань і критичних зауважень. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - вівторок.
ВОДОЛІЙ. Зберігайте емоційну рівновагу й спокійно віднесіться до виникаючих на вашому шляху перешкод. Маленькі зміни у вашій поведінці можуть приводити до великих змін у оточуючій вас атмосфері. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - четвер.
РИБИ. Не робіть легковажних учинків, щоб не попасти в досить лоскітливу ситуацію. Допомагаючи іншим вирішувати їхні проблеми, ви зможете витягти чималу вигоду й для себе. Сприятливий день – понеділок, несприятливий - середа.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...