Астрологічний прогноз на 15 - 21 квітня
15.04.2019 09:08

ОВЕН. Розберіться з невідкладними справами. Порадують нові зустрічі та враження. Будьте обережні у словах і діях - недоброзичливців навколо чимало. У вихідні впевнено і вчасно зробіть свій вибір. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - понеділок.
ТЕЛЕЦЬ. Особливе значення матимуть вдумливість і зібраність. Якщо трапляться поїздки, то у справах, якщо зустрічі та знайомства, то корисні та багатообіцяючі. Може відвідати зневіра - нудьгу задушіть у зародку. Сприятливий день - середа, несприятливий - п'ятниця.
БЛИЗНЮКИ. Висока активність разом з цікавими ідеями дозволять вам досягти результатів, помітних неозброєним оком. У вихідні успіх перекочує в сферу домашніх справ і романтичних відносин. Ви здобудете перемогу на особистому фронті й переконаєтеся, що кохані. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - субота.
РАК. Рішення здавалось би незначних питань може дати несподіваний позитивний результат. Вдалий час для реалізації грандіозних планів і прийняття серйозних рішень. Пошук нової роботи може увінчатися успіхом. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - п'ятниця.
ЛЕВ. Навіть власники найскладнішого характеру будуть милі і покажуть себе з кращого боку. Не покладайтесь на отримані обіцянки. Вихідні - прекрасний час для експериментів. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - четвер.
ДІВА. Будьте напоготові, але нічого не вживайте, поки не розберетесь що до чого. Не будьте занадто самовпевнені. У вихідні подорож обіцяє чарівний відпочинок у приємному суспільстві. Сприятливий день - середа, несприятливий - п'ятниця.
ТЕРЕЗИ. Успіх очікує при нетрадиційному підході до рішення будь-яких життєвих проблем. Не дозвольте, аби ваші конкуренти скористались вашою емоційністю й спровокувати конфліктну ситуацію. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - четвер.
СКОРПІОН. Все у ваших руках. Ви самі повинні розставити акценти. Уникайте перевтоми. Прислухайтеся до думки опонентів. Будьте ніжніші з коханою людиною. У вихідні влаштуйте щось романтичне. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - середа.
СТРІЛЕЦЬ. Дратівні труднощі відступлять, і шлях вгору виявиться вільним. Завантаженість на роботі не перешкодить вам виявити різноманіття талантів і в інших сферах життя. Сприятливий день - середа, несприятливий - понеділок.
КОЗЕРІГ. Може надійти досить цікава та серйозна пропозиція, цілком здатна підняти вас в очах вашого оточення. Наступає слушна мить для конкретних дій, відповідальних кроків і зміни роботи. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - четвер.
ВОДОЛІЙ. Правила гри встановлюватимете ви. Час сприятливий для нових справ і проектів, але це не означає, що все інше може бути безкарно закинуте. Родичі, можливо, потребують вашої допомоги. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - середа.
РИБИ. Починається поступова зміна вашого стилю життя, доля може надати кілька нових шансів. Вашим таємним ворогом може стати зайва критичність, яка перешкодить втіленню планів. Ви спрямуєте свій погляд на рішення складних проблем і блискуче з ними впораєтеся. Сприятливий день - четвер, несприятливий - вівторок.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...