Астрологічний прогноз на 11 - 17 лютого
11.02.2019 10:33

ОВЕН. Не критикуйте з будь-якого приводу, бо залишитесь без підтримки. У вихідні на вас чекає випробування, але ви подолаєте труднощі. Влаштуйте собі перепочинок у спокої та насамоті. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - середа.
ТЕЛЕЦЬ. Гарне проявлятиметься непомітно. Будьте активніші, наполегливіші і не сперечайтесь по дрібницях. У вихідні певні труднощі підстерігатимуть вас у домашніх справах і в спілкуванні з дітьми. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - вівторок.
БЛИЗНЮКИ. При мінімумі зусиль зможете змінити своє життя на краще: і особисте, і професійне. Це час, коли мрії стають реальністю. У вихідні вийдіть із зони комфорту, зробіть щось нове й несподіване. Сприятливий день - четвер, несприятливий - п'ятниця.
РАК. Вдалий час для примирення. Щирість, доброта та щедрість принесуть вам успіх. Тимчасово звузьте коло спілкування. Спокій і тільки спокій, щоб не трапилося, не дратуйтеся. Сприятливий день - середа, несприятливий - вівторок.
ЛЕВ. Перед вами можуть відкритися нові обрії. Близькі люди виявлять турботу й увагу, їхня допомога відчуватиметься у всьому, це підтримуватиме і радуватиме вас. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - четвер.
ДІВА. Не перекладайте свої справи на інших. Не впадайте в депресію, женіть від себе тужливі думки. Якщо ви прагнете щось змінити у своєму житті - дійте. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - п'ятниця.
ТЕРЕЗИ. Наступає цікавий час, багатий різноманітними подіями. Є місце для реалізації нових і старих ідей. Результати залежатимуть від витрачених сил, натхнення та сумлінності. Сприятливий день - середа, несприятливий - субота.
СКОРПІОН. Нове повинне створюватися поступово. Імовірні значні події у вашому житті. Пам'ятайте про відповідальность за тих, кого приручили. У вихідні загляньте до друзів на вечірку. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - середа.
СТРІЛЕЦЬ. Вам нічого не треба нікому доводити, головне – упевненість у собі. Не жалкуйте сил і часу на родину. Чим більше ви віддаєте тепла й турботи, тим більше одержите самі. Сприятливий день - середа, несприятливий - понеділок.
КОЗЕРІГ. Не розголошуйте особисте та чужі таємниці. Не пропустіть важливу інформацію, пов'язану з найближчим майбутнім. Прекрасний час для творчості й кар'єри. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - середа.
ВОДОЛІЙ. Ви як ніколи раніше близькі до того, щоб досягти вершини в кар'єрі. Станете занадто недовірливі, але близькі люди вам не брешуть. Можуть відбутися важливі події в сімейному житті. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - понеділок.
РИБИ. Ви можете досягти великих успіхів при реалізації тих завдань, які диктуються негайною необхідністю. Уникайте поспішності, робіть усе за наміченим заздалегідь планом. Зміни, яких ви так довго чекали, не настануть без вашої активності. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - четвер.

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...