4 роки тому в Тростянці відкрити оновлений ринок
16.10.2020 21:15

5 років тому у Тростянці розпочалися баталії за місцевий ринок, більш відомий у народі як "п'ятачок", між місцевою владою, людьми які торгували на ринку та групою людей, які спробували за рахунок цієї ситуації захопити владу в місті. 

Детально про цю історію ми вже розповідали на нашому сайті: https://trostyanets.info/novyny/pokazaty/5-rokiv-tomu-v-trostyanci-borolis-proti?fbclid=IwAR22UzLSjWenVO4iAqtGvgzsVoRAyHoHLSjrf6IPR6F_PEUI_EEZZT0jEzk

А 15 жовтня 2016 року оновлений ринок офіційно розпочав свою роботу. І час показав правильність обраного рішення щодо долі ринку.

"Неординарна, яскрава подія відбулась сьогодні в нашому місті - відкриття оновленого, сучасного денного ринку. В лютому поточного року міська рада прийняла до комунальної власності ринок, який в народі називали "п'ятачок", кожен із нас пам'ятає його вигляд: металеві кіоски, старий зруйнований асфальт...і ось за такий короткий термін, завдяки спільним зусиллям міської влади та підприємців, у Тростянці з'явився торгівельний комплекс європейського рівня"

Популярні новини

Коментарі

Завантаження...